29 nov

FD Gazellen Awards: De-Matrasfabriek is in de race.

Genomineerd voor FD Gazellenaward 2013

De-Matrasfabriek (onderdeel De-Slaapfabriek) in de race voor FD Gazellen Awards
 

De snelste groeiers van Nederland: FD Gazellen Awards
 

FD Gazellen Awards De-Matrasfabriek

In 2012 presenteert het Financieele Dagblad wederom de snelste groeiers van Nederland. Tijdens vijf regionale bijeenkomsten worden in de categorieën klein, middelgroot en groot de snelst groeiende ondernemingen bekroond met een FD Gazellen Awards.
 
Deze sessies worden keer op keer druk bezocht en vormen energieke netwerkevenementen met de kopgroep van ondernemers in de verschillende regio’s. Voor partners een kansrijke omgeving. Ter versterking wordt ieder jaar een grote mediacampagne gevoerd met verschillende uitingen op BNR Nieuwsradio, in Het Financieele Dagblad en op de websites FD.nl en BNR.nl.
 
De-Slaapfabriek (www.de-slaapfabriek.nl) waar De-Matrasfabriek onderdeel van uitmaakt, is in de race voor een nominatie voor een FD Gazellen Awards. De-Slaapfabriek toont hiermee aan dat een vernieuwend concept in combinatie met producten met een prima prijs-/kwaliteitverhouding ook in tijden van economische tegenspoed tot een snelgroeiende en gezonde bedrijfsvoering kunnen leiden.
 
De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financiële Dagblad, KPMG en Graydon. Meer informatie over FD Gazellen is te vinden op www.fd.nl/gazellen.
 

 

FD Gazellen Award De-Matrasfabriek KPMG FD Gazellen Award De-Matrasfabriek Graydon FD Gazelle Award De-Matrasfabriek