27 jan

Kom proefliggen bij De-Matrasfabriek

De snelst groeiende online matrassen specialist van Nederland
De snelst groeiende online matrassen specialist van Nederland

 

Showroom De-Matrasfabriek ZienXL

Showroom matrassen De-MatrasfabriekDe-Matrasfabriek heeft 5 showrooms in Nederland, namelijk in Heerhugowaard, Rotterdam, Utrecht, Roosendaal en Enschede. In onze showrooms kun je in een ontspannen sfeer de verschillende matrassen bekijken en het ligcomfort testen. Uiteraard staat ons team klaar om u te voorzien van gericht slaapadvies.

Overigens zijn wij van mening dat het werkelijke voordeel voor de klanten van het hebben van showrooms niet ligt in het proefliggen en uitproberen van onze matrassen. Met onze unieke 3 jaar garantieregeling en 150 dagen omruilgarantie loop je als klant sowieso geen risico dat je met een verkeerd matras opgescheept blijft.

Het grootste voordeel van onze showrooms is dat je als klant ziet dat je met vakkundige- en klantvriendelijke mensen van vlees en bloed zaken doet. Je kunt ons de hand schudden en ons in de ogen kijken. Als de website je het vertrouwen nog niet had gegeven, dan zal dat na een showroombezoek zeker wel het geval zijn.

Producttechnisch heeft een showroom minder meerwaarde dan je gevoelsmatig zou zeggen. Even op een matras zitten of liggen in je dagelijkse kleding zal je niet een betrouwbaar beeld geven van bijvoorbeeld de mate van ondersteuning voor je rug, of de anti-transpirerende eigenschappen. Dit ervaar je pas na een bepaalde periode van daadwerkelijk gebruik van het matras. Binnen 150 dagen zal je daar absoluut wel een betrouwbaar beeld van hebben en binnen die periode ruilen wij zonder problemen je matras om voor een ander type, zodat je uiteindelijk verzekerd bent van een goede nachtrust op een matras van De-Matrasfabriek.

Conclusie: Een bezoek aan de showroom is niet noodzakelijk, maar als je van online aankopen toch een beetje zenuwachtig wordt, dan is een bezoek aan onze showrooms voor je gemoedsrust een goed idee. De koffie is overigens ook niet verkeerd!


Voorkom teleurstellingen van onnodig wachten en bel naar 088-0038681 of gebruik ons contactformulier