Referenties

De-Matrasfabriek is onderdeel van De-Slaapfabriek en werkt onder deze naam ook aan zakelijke projecten op slaapgebied. Hieronder kun je zien welke B&B’s, hotels en andere verassende klanten wij hebben geholpen met het bieden van (maatwerk-) slaapoplossingen.

B&B La Vie en Rose, Grootschermer

Even buiten het charmante dorpje Grootschermer en onder de rook van Alkmaar ligt B&B La Vie en Rose in het beschermde natuurgebied Eilandspolder. De eigenaren hebben onlangs het maximale aantal van 5 Tulpen van Bed & Breakfast Nederland gekregen als waardering voor hun gastvrijheid. De-Matrasfabriek heeft de eigenaren uitgebreid slaapadvies gegeven en op die manier een steentje bijgedragen aan hun hoge score onder hun gasten. Er zijn nog veel meer reviews van De-Matrasfabriek van B&B eigenaren die bij Bedandbreakfast Nederland zijn aangesloten.

Website: http://www.bedandbreakfast.nl

Ruigenhof Bed & Breakfast, Sint JansKlooster

Ruigenhof Bed & Breakfast ligt in het dorp Sint Jansklooster aan de rand van het Nationaal Park Weerribben-Wieden. De rietgedekte boerderij met een voorhuis anno 1928 biedt prachtig uitzicht op het oude hoevenlandschap en op het grote meer “De Beulakerwijde”. De vier karakteristieke kamers bevinden zich op de voormalige hooizolder en zijn voorzien van luxe (elektrische) boxspringsets. Kiest u voor een kamer met eigen terras of wilt u wakker worden onder de oude gebinten op uw eigen slaapvide. Het kan allemaal. In de grote tuin zijn meerdere zithoeken waar u kunt genieten van de fruitbomen.

Website: http://www.ruigenhof.nl/

Bed & Breakfast De Bloesemgaard, Eck en Wiel

Op de vroegere hooizolder zijn de gastenkamers met eigen badkamer gerealiseerd. De kamers hebben alle drie een eigen fruitthema. In de Kersenkamer komt de rode kleur naar voren, terwijl in de Appelkamer groene accenten de boventoon voeren. In de Pruimenkamer is blauwpaars de uitspringende kleur. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. Slapen kunt u, afhankelijk van uw voorkeur, op een luxe één- of tweepersoons boxspring. Hierbij is er op de Appelkamer rekening gehouden met de lange mens, omdat hier langere bedden staan. Verder is er een gezellig zitje aanwezig met comfortabele stoelen en een tafel. Ook is er deels een verdieping (vide) in de kamer, voor eventueel extra slaapplaatsen.

Website: http://www.benbdebloesemgaard.nl/

Park Winterberg, Duitsland

De huidige eigenaren hebben eind 2012 een aantal vakantiewoningen in Winterberg overgenomen en deze helemaal opnieuw ingericht met onder andere boxspringsets van De-Matrasfabriek met alle benodigde aanverwante slaapartikelen als toppers, hoofdkussen, waterdichte moltons, hoeslakens, etc.

Website: http://www.parkwinterberg.nl

Huize Eikenhof Bergen NH

Normaal koop ik voor alle appartementen mijn slaapkamerartikelen in een winkel. Nu heb ik een ideaal alternatief rechtstreeks bij de fabriek. Bovendien is het contact heel prettig en de snelle service een verademing!’

Website: http://www.eikenhof.com